دانلود و پشتیبانی

تیم کشتیار همواره در جهت بهبود کمی و کیفی خدمات خود پذیرای صدای مشتریان است، کافیست با ما تماس بگیرید و یا فرم صفحه تماس با ما را تکمیل نمایید تا ما در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم، معمولا دوستان واحد مشاوره و فروش پاسخگوی شما خواهند بود.

اطلاعات تماس
تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی
info@Keshtyaar.ir
09192315521/021-28426521
حضور کشتیار در کنفرانس ایران گرین 2022

کنفرانس Iran Grain 2022 و بحث داغ امنیت غذایی

امسال، دومین کنفرانس بین‌المللی ایران گرین با مشارکت اتاق بازرگانی ایران و سویس، انجمن غلات و تشکل‌های حامی و اسپانسرهای برند ایرانی و جهانی، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد. در این گردهمایی، حضور جمع قابل توجهی از متخصصین، فعالان و تحلیل‌گران صنعت و اقتصاد کشاورزی، فرصتی را برای بحث و تبادل نظر در خصوص مهم‌ترین چالش جهانی سال حاضر در حوزه امنیت غذایی فراهم کرد. در جریان این همایش، ریاست محترم کنفرانس ایران گرین، رئیس انجمن آرد ایران، رئیس انجمن غلات ایران، مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و جمعی از سایر مدیران و مقامات سازمان‌های مرتبط با صنعت غلات به ارائه سخن پرداختند. شعله‌های جنگ روسیه و اوکراین حالا علاوه بر‌ تبعات سیاسی و اجتماعی، به بازار و تجارت جهانی محصولات کشاورزی نیز راه پیدا کرده است. این موضوع نگرانی‌های جدی درمورد تأمین غذا در دنیا ایجاد کرده؛ چراکه روسیه و اوکراین با هم به تنهایی تأمین کننده حدود ۳۰ درصد گندم و جو و ۵۰ درصد دانه‌های روغنی جهان هستند. حالا با تحریم‌هایی از سوی کشورهای متعدد علیه روسیه وضع شده است، و همچنین با صنعت کشاورزی اوکراین که تحت تأثیر جنگ تقریباً فلج شده است، شاهد تغییرات چشمگیری در قیمت و عرضه گندم، جو، دانه‌هایی روغنی و سایر محصولات کشاورزی هستیم. در کنفرانس بین‌المللی Iran Grain 2022 تولید کنندگان و تجار بزرگ غلات در منطقه از برهم خوردن تعادل توزیع این محصولات استراتژیک و قیمت جهانی آن اظهار نگرانی و ارائه راهکار کردند. در این خصوص، سیاست‌های پیشنهادی سازمان ملل نیز برای کنترل بهتر اوضاع و تأمین امنیت غذایی جهان جالب توجه است.

همایش بین المللی ایران گرین 2022

سیاست‌های پیشنهادی سازمان ملل

در ۱۳ آوریل، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، اولین تفهیم‌نامه از سیاست‌های تدوین شده توسط گروه واکنش به بحران جهانی در زمینه غذا، انرژی و مالی (GCRG) را به منظور مطالعه تأثیرات جنگ در اوکراین بر آسیب‌پذیرترین کشورهای جهان ایجاد کرد. مفاد اصلی این تفهیم‌نامه به شرح زیر است:

  1. از همه کشورها خواسته شود که به مشارکت در مجامع چندجانبه برای رسیدگی به مسائل فوری جهانی در زمینه‌های غذا، انرژی و مالی ادامه دهند. تأخیر در اقدام جمعی چشم‌انداز نگران‌کننده اقتصاد جهانی را تشدید خواهد کرد.
  2. از همه کشورها و ذینفعان خواسته شود که بدانند که ماهیت شوک‌های رایج جهانی به گونه‌ای است که کشورها به‌طور جداگانه مسئول نیستند، و بنابراین راه‌حل‌ها باید بر اساس ریسک جهانی و نه صرفاً مبتنی بر کشور باشد.
  3. استفاده فوری و کارآمد از تمام سازوکارهای موجود برای رسیدگی به: کشورهایی که مستقیماً متحمل تبعات جنگ هستند (اوکراین و کشورهای همسایه) و همچنین، کشورهای در حال توسعه که طبق تحلیل‌ها، پیامدهای جهانی جنگ بیشترین اثر را بر آنها خواهد داشت.
  4. نه تنها از کشورها، بلکه از بخش‌های خصوصی، جامعه مدنی و بخش‌های بشردوستانه نیز بخواهیم تا به آسیب‌پذیرترین جمعیت‌ها در سراسر جهان کمک کنند و بازیگرانی فعال در پیگیری این موضوع و ایجاد راه‌حل‌های هماهنگ باشند؛ چراکه مداخلات پراکنده منجر به بهترین نتایج نخواهد شد.

کنفرانس بین المللی ایران گرین 2022

گزارشی از کشت غلات در ایران

در بطن همایش Iran Grain 2022، رئیس انجمن غلات ایران، آخرین آمار مربوط به کشت غلات در ایران را ارائه داد.

به گفته ایشان، سطح زیر کشت گندم ایران در حال حاضر با کاهش قابل توجه در سال‌های اخیر، به ۸ میلیون و ۶۶ هزار هکتار رسیده است که بخشی از این گندم به شکل آبیاری و بخشی دیگر به صورت دیم کاشته می شود؛ بنابراین میزان برداشت گندم در این کشور به شرایط جوی و آب و هوایی بستگی دارد که بر این اساس، در دوره های خشکسالی، طبیعی است که میزان کسری نیاز، باید از طریق واردات تامین شود. به عقیده متخصصین کشتیار، صنعت کشاورزی کشور ما امروز بیشتر از هر زمان نیازمند روی آوردن به رویکردهای نوین و فناوری محور مثل سنجش از دور و تحلیل شاخص‌های گیاهی توسط هوش مصنوعی است؛ چراکه از این طریق می‌توان تولید داخلی بسیاری از محصولات کشاورزی از جمله غلات را به تناسب شرایط اقلیمی و شرایط جوی بهینه کرد، به دنبال آن وابستگی به واردات را به حداقل رساند و گامی موثر در مسیر خودکفایی برداشت.

تیم کشتیار در کنفرانس ایران گرین 2022

دیدگاه‌ها

  • سعید

    4 تیر 1401

    دولت باید عزم جدی داشته باشه برای حمایت از سدهای آبخیز داری،با اعطای تسهیلات کم بهره،مخصوصا در استان فارس و بقیه استانها که گندم تولید میکنن،مطمئن باشید تولید گندم دوبرابر خواهد شد

    پاسخ

ارسال نظر