دانلود و پشتیبانی

تیم کشتیار همواره در جهت بهبود کمی و کیفی خدمات خود پذیرای صدای مشتریان است، کافیست با ما تماس بگیرید و یا فرم صفحه تماس با ما را تکمیل نمایید تا ما در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم، معمولا دوستان واحد مشاوره و فروش پاسخگوی شما خواهند بود.

اطلاعات تماس
تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی
info@Keshtyaar.ir
09192315521/021-28426521
مصاحبه شورای مشورتی نسل فضا (SGAC) با کشتیار

گفت‌و گوی شورای مشورتی نسل فضا (SGAC) با کشتیار

مقاله زیر ترجمه مصاحبه سرکار خانم شبنم یزدانی، مدیر مشارکت منطقه‌ای خاورمیانه شورای مشورتی نسل فضا (SGAC) با سرکار خانم سارا میرشکاری، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت فضاپایه کشتیار در خصوص تاریخچه شکل‌گیری این مجموعه، چالش‌ها، دغدغه‌ها و اهداف پیش روی آن است:

متن مصاحبه 

صنعت فضایی ایران پذیرای بازیگران جدیدی در قالب استارتاپ‌ها و کسب‌و‌کارهای کوچک است که از داده‌های ماهواره‌ای برای بهبود زندگی روزمره اعضای جامعه استفاده می‌کنند. فارغ‌التحصیلان اخیر دانشگاه، با ایده‌های تازه و تخصص جدید خود، اغلب مسئول پیشروی چنین طرح‌هایی هستند. «سارا میرشکاری» یکی از تنها رهبران زن در این فضا است و با موفقیت یک تجارت کشاورزی را بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ماهواره‌ای با نام «کشتیار» تأسیس کرده است. گفتگوی زیر با این ستاره در حال ظهور (ش. ی. اشاره به نویسنده، س. م. اشاره به سارا میرشکاری) است.

 

ش. ی.: لطفا خودتان را معرفی کنید.

س. م. : نام من سارا میرشکاری است و ۲۷ سال سن دارم. در رشته مهندسی هوافضا فارغ التحصیل شدم و از سال ۲۰۱۹ کسب‌وکار خود را در زمینه برنامه‌های کاربردی فضایی به عنوان یک زن کارآفرین شروع کردم.

 

ش. ی. : داستان کشتیار چیست؟ از کجا شروع شد و چگونه پیش می‌رود؟

س. م. : من در کنار دوره‌های دانشگاهی‌ام در صنعت ماهواره، به ویژه در طراحی و ساخت سیستم‌های مکعبی فعالیت داشتم. سوال کلیدی که من همیشه در مورد آن فکر می‌کردم این بود که “ماهواره‌ها چگونه می‌توانند زندگی انسان را بر روی زمین بهتر کنند؟”. درست پس از فارغ‌التحصیلی من در مقطع کارشناسی ارشد، یک رویداد استارتاپ ویکند به نام «نوآوردگاه» برای کمک به کارآفرینان جوان در ایده‌پردازی و ایجاد تیم در مورد برنامه‌های فضایی برگزار شد. کشتیار از آن رویداد شکل گرفت و بزرگ شد و توسط هیئت داوران انتخاب شد و برنده جایزه رویداد شد. این سفر تاکنون برای من تجربه بسیار جالبی را رقم زده، از جمله درس‌های بسیاری که در اداره و مدیریت یک شرکت استارتاپی در طول این ۳ ساله به همراه داشته است. کشتیار در حال حاضر با توجه به تیم فوق‌العاده و جمع‌آوری سرمایه و همچنین خلق مشترک محصولی کاربرپسند به همراه مشتریان/کشاورزان و سایر ذینفعان در صنعت کشاورزی، بسیار خوب پیش می‌رود و به سرعت در حال رشد است.

 

ش. ی. : کشتیار دقیقاً چه می‌کند؟

س. م. : کشتیار یک شرکت استارت‌آپ Agri-Tech (تکنولوژی کشاورزی) است که راه‌حل‌های مدیریت مزرعه مبتنی بر ابر را ارائه می‌کند و با استفاده از «ماهواره» و فناوری «هوش مصنوعی» بر کمک به کشاورزان و ارائه ابزارهای مبتکرانه «پشتیبانی تصمیم‌گیری» متمرکز شده است تا به راحتی مزارع خود را نظارت کنند و بهره‌وری را افزایش دهند. کشتیار به کشاورزان در کشاورزی دقیق، تولید بالاتر و بهینه‌سازی هزینه‌ کمک می‌کند. ما تصاویر ماهواره‌ای را برای کشاورزان و غله‌کاران تا آنجا که ممکن است قابل فهم، آسان و کاربردی کرده‌ایم. در این پلتفرم، کشاورزان می‌توانند به آخرین تصاویر ماهواره‌ای همراه با اطلاعات مفیدی از جمله هشدارها و توصیه‌هایی برای مزارع خود دسترسی داشته باشند.

ماهواره‌های رصد زمین به طور مداوم داده‌های فضایی زیادی را ارائه می‌دهند و می‌توانند منطقه وسیعی را در مدت زمان کوتاهی پوشش دهند. ترکیب تصاویر ماهواره‌ای با هوش مصنوعی جایی است که جادو اتفاق میافتد! با توجه به یادگیری ماشین و الگوریتم‌های یادگیری عمیق (Machine Learning, Deep Learning Algorithms)، ما ابزارهای نوآورانه‌ای را برای پایش و بینش دقیق در زمین‌های کشاورزی مانند نظارت بر محصول، شناسایی محصول، تخمین عملکرد محصول، تشخیص تغییر محصول و بسیاری از کاربردهای دیگر توسعه داده‌ایم.

 

ش. ی: واکنش خانواده‌تان به کارآفرین شدن شما چگونه بود؟ آیا از خانواده و جامعه حمایت کافی دریافت کردید؟

س. م. : خانواده‌ام همیشه از من در رسیدن به اهدافم حمایت کرده‌اند و در شرایط سخت در مسیر کارآفرینی‌ام پشتیبان من بوده‌اند. من فکر می‌کنم در کشور من جامعه برای پذیرش کامل زنان کارآفرین به بلوغ کافی نرسیده است و زمان می‌برد تا اکثریت جامعه با این موضوع سازگار شوند. ما به الگوها و داستان‌های موفقیت بیشتری نیاز داریم تا ویژگی‌های کلیدی زنان را در جامعه نشان دهیم.

 

ش. ی. : چالش‌های شما در این مسیر چیست؟ آیا از دولت یا هر سازمان مسئول دیگری در این زمینه حمایت سازمانی کافی دریافت می‌کنید؟

س.م. : برای راه‌اندازی کسب‌وکار جدید با فناوری پیشرفته در سراسر جهان و همچنین در صنعت ما چالش‌های زیادی وجود دارد. برخی از چالش‌های مهم شامل جذب منابع انسانی حرفه‌ای، تامین مالی، ایجاد زیرساخت‌ها، ورود به بازار و البته در کشور من تحریم‌های موجود به‌عنوان مشکلی بزرگ است. دولت و سایر سازمان‌های مسئول ممکن است با اتخاذ سیاست‌ها و مقرراتی در جهت رفع موانع شروع کسب‌وکار در مراحل اولیه و ارتقای «شاخص سهولت انجام کسب‌وکار» در رتبه‌بندی جهانی، انجام کسب‌وکار را برای استارت‌آپ‌ها تسهیل کنند.

 

ش. ی: پیام شما برای نسل جوانی که می‌خواهند وارد این عرصه شوند چیست؟

س. م.: آنچه می‌توانم بگویم این است که برخی از مردم در تلاش هستند تا بفهمند مأموریت زندگی آن‌ها چیست یا به چه چیزی علاقه دارند؛ اجازه دهید بر اساس تجربه شخصی خودم به شما پیشنهادی بدهم: به فعالیت‌ها، ایده‌ها و زمینه‌هایی که از فرآیند آن‌ها لذت می‌برید توجه کنید – نه فقط به نتیجه یا نتایج. به آموزش خود ادامه دهید و بر مطالعات خود تمرکز کنید و فرصت‌های یادگیری را بیابید، از افکار، عقاید و خرده‌فرهنگ‌های منفی مردم پیروی نکنید و به جای آن تلاش کنید تا برای دیگران الهام‌بخش باشید و برای جامعه الگوی مثبتی بسازید. سعی کنید فعال، خودآغازگر، یادگیرنده سریع و عامل انگیزه خودتان باشید و از ریسک کردن ترسی نداشته باشید.

 

برای خواندن متن اصلی این مصاحبه اینجا کلیک کنید.

ارسال نظر